Øboen om Storms Hjørne og bageren i Humble

Humblebager nu også leverandør til Tåsinge: Overtager opgave med frisk brød og kager efter Vindebybagerens lukning

Kristiane Holst Riess og Thomas Holst Riess, ejere af Pastry By Holst & Riess i Humble, skal nu levere brød og kager til Storms Hjørne i Troense. Arkivfoto: Ole Grube

Øboen12 jan. 2023 kl. 08:00

HUMBLE/TROENSE/VINDEBY: Bagervirksomheden Pastry by Holst og Riess i Humble udvider nordpå og vil snart have sine produkter til salg også på Tåsinge. Bageriet har netop indgået en aftale med den foreningsdrevne købmandsbutik Storms Hjørne i Troense om leverancer af friskt brød og friske kager, oplyser Storms Hjørne i en pressemeddelelse.

 

Baggrunden er, at Vindebybageren lukkede ved årsskiftet, Vindebybageren var Storms Hjørnes faste leverandør af bagerbrød i købmandsbutikkens indtil videre seks-årige levetid. Det er derfor for tiden ikke muligt at købe friskbagt bagerbrød på Tåsinge.

 

Det bliver dog en kort periode, at man må undvære det friskbagte brød, for allerede 19. januar begynder leverancerne af brød og kager til butikken i Troense.

 

Pastry by Holst og Riess i Humble skal sørge for friskbagt brød og kager fra torsdag til søndag.

 

Parret fra Humble, bagermesteren og konditorchefen, kommer på premieredagen, altså 19. januar, og de garanterer, at det bliver en festdag, skriver Storms Hjørne.

 

Storms Hjørne vil på denne dag holde længere åbent end normalt, fra kl. 9-18. /milo