Nyhedsbrev oktober 2022

Salg af friskt brød hos Storms Hjørne

Mange af jer har sikkert allerede læst i avisen, på facebook eller på andre medier, at Vindeby Bageri v/ Erik og Gitte Rasmussen er sat til salg, og at man for resten af året holder lukket om søndagen i tillæg til den sædvanlige lukkedag, mandag.

Vi synes imidlertid, at vores kunder skal fortsætte med at have mulighed for at købe frisk morgenbrød, kager til eftermiddagskaffen etc. om søndagen, og vi har derfor aftalt med Thurø Bageri, at vi kan bestille brød hos dem hver søndag. Brødet afhentes af en gruppe frivillige søndag morgen lige inden vores åbningstid.

Ligesom på ugens øvrige dage vil der om søndagen være et lille udvalg af brød og kager til ”løssalg”, men vi opfordrer alle til, så vidt muligt, at forudbestille søndagsbrødet, så er man sikker på at få det, man ønsker sig.

Hvis I har gode forslag til udvalget af brød og kager fra Thurø Bageri, hører vi gerne fra jer.

Bestillinger modtages gerne frem til lørdag kl. 11.00 enten ved fremmøde i butikken, eller telefonisk på nr 88936032.

Vi følger naturligvis udviklingen i salget af Vindeby Bageri, men ønsker samtidig at fortsætte det fantastiske samarbejde, vi altid har haft med Vindeby Bageri, så langt som muligt. Det vil p.t. sige, at vi har brød fra Vindeby Bageri fra tirsdag til lørdag.
 
Venlig hilsen
Storms Hjørne