Informationsbrev December 2021

Drømmer du også om en lækker flæskesteg juleaften ?

Informationsbrev dec. 2021

Vi modtager gerne bestillinger på flæskestege (nakkesteg – ribbensteg – kamsteg) fra vores sædvanlige leverandør af eksklusivt svinekød, Hindsholm Grisen.
Hindsholm Grisen fra Martofte er et resultat af Poul og Carlas mangeårige og utrættelige arbejde for at frembringe en sund race med det perfekte kød.
Kødet er 100% økologisk – grisene finder selv en stor del af deres foder og får desuden udelukkende 100% økologisk foder – korn, ærter, lupin og hestebønner.De har altid adgang til grovfoder, og det kan altid spores, hvor deres foder kommer fra. 
Naturlig fodring og masser af motion gør, at grisene vokser meget langsomt. De er derfor minimum et år om at blive slagteklar.

Grisene kommer til verden på Hindsholms jorde, går udendørs hele året (med mulighed for at gå i læ) og her ender de også deres gode, lange og naturlige liv. Dyrene er aldrig blevet udsat for belastende og stressende transport. De har heller ikke gået på nogen form for betongulv, da dette er meget imod deres natur. 
Hindsholms svinekød er med rette eftertragtet af alle, som sætter kvalitet, økologi og dyrevelfærd i højsædet.
Vi tilbyder, at I kan bestille stege, som leveres i Storms Hjørne den 22.12.21 – optøede, så at de er lige til at sætte i ovnen til julemiddagen.
Priser:  Nakkesteg: kr. 185.- pr. kilo, Ribbensteg : kr. 175.- pr. kilo og Kamsteg: 186.- pr. kilo.
For bestilling: senest den 15.12.21  til Karin Fisch-Thomsen, tlf. 29846330 / e-mail karinft@mail.dk

Med venlig hilsen
– og med ønske om en god jul og et godt nytår.
Storms Hjørne