5 års jubilæum:Invitation til medlemmer og bidragsydere

Invitation til medlemmer og donatorer: 5 års jubilæum

 

5-års jubilæum

 

INVITATION

Kære medlemmer og bidragsydere.
Den 5. marts 2016 åbnede Købmand Storms Hjørne dørene første gang som den frivilligt-drevne købmandsbutik, vi kender i dag.
Der er sket meget i butikken siden da – interiøret er blevet opdateret, varesortimentet er stærk udvidet, og forretningen er under konstant udvikling.
Foreningens frivillige har ydet en kæmpe indsats, men uden en stor og stadig voksende skare af medlemmer og bidragsydere havde vi ikke kunnet nå så langt på så kort tid.
Vi havde set frem til at arrangere en større festligholdelse på dagen – men sådan gik det jo ikke. Corona-restriktionerne spændte ben for al selskabelighed af den art.
Nu er Danmark åbnet igen – og vi glæder os til at se jer alle sammen
 
Lørdag den 31. juli 2021
I haven ved Storms Hjørne
Mellem 14 og 17
Det bliver en uformel, hyggelig reception, hvor I vil få lejlighed til at møde hinanden, alle os, som er aktive i forbindelse med driften af forretningen og forhåbentligt også mange af vores trofaste leverandører.
Vi vil sørge for lidt at spise og drikke –  hovedsagligt produkter som forhandles i forretningen.
 
Af hensyn til arrangørerne beder vi om at I tilmelder jer arrangementet senest den 15.07.21, enten ved at skrive jer på den liste, som ligger på disken i forretningen eller til Ingegerd Størling: i.stoerling@gmail.com.
 
Vi glæder os til at se Jer.
 
Venlig hilsen
Arrangørerne
Storms Hjørne