Nyhedsbrev februar 2020

GODT NYTÅR!

Siden sidst

 • Medlemstallet er nu 236. Alle medlemmer har modtaget en faktura gældende for 2020.
  Vi er glade for opbakningen, men mangler stadig butiksvagter. Vi vil opfordre til at møde op i butikken og se, hvad det indebærer at stå der.
 • Økonomi
  Omsætningen er øget med 7 % i forhold til sidste år. Revisorernes anbefalinger er blevet fulgt, der er således færre vareindkøb, begrænset sortiment og mindre spild i år. Vi sælger flere specialvarer og gavepakker. Særlige ønsker kan imødekommes ved bestilling.
 • Spild
  I december måned havde vi et spild på omkring 3.ooo kr. Største post er brød.
  Fra 4. feb. starter vi derfor med en fast bestilling af brød og kager i et forsøg på at mindske spildet. Vi vil stadig opfordre til, at kunderne forudbestiller brød.
 • Strik i Storms
  Det er nu blevet muligt for frivillige og butiksvagter at holde strikkecafé i Storms. Vi mødes i butikken fire onsdage i februar og marts og strikker håndklæder, klude og vaskehandsker til salg i butikken eller egne projekter. Da vi max. kan være 15, gælder tilbuddet i 1. omgang kun frivillige og butiksvagter.
 • 4 års fødselsdag i Storms
  Den 5. marts fejrer vi 4 års fødselsdag i butikken med kaffe og morgenbrød om formiddagen og smagsprøver i løbet af dagen.

Donation fra Storms Hjørnes ”Projekt Håndklæde” til Kræftens Bekæmpelse

Tusind tak til alle jer, som har støttet vores ”projekt håndklæde” og derved medvirket til en flot donation til Kræftens Bekæmpelse.

Nogle af jer har støttet projektet ved at strikke karklude eller håndklæder, eller hækle en vaskehandske. Andre – medlemmer, borgere og turister – har støttet projektet ved at købe de færdige produkter eller garn og opskrift.

Alt i alt har Storms Hjørne siden ultimo 2018 solgt produkter og garn svarende til 150 ngl – og en samlet donation på Kr. 1.875.- er netop overført til Kræftens Bekæmpelse.

”Projekt Håndklæde” – kort fortalt:

Storms Hjørnes mange nye medlemmer kender måske ikke vores projekt ? her er historien kort fortalt:

Projektet blev søsat i begyndelsen af 2017, hvor vi blev opfordret til at medvirke til at mønsteret til et gammelt håndklæde, fundet i Sognehuset, ikke gik i glemmebogen. Samtidig var det vigtigt for initiativtageren, at det dels blev et fælles projekt for byens mange ”strikkere” m/k, dels at en del af overskuddet blev doneret til Kræftens Bekæmpelse.

Byens borgere kan frit hente materialer til et håndklæde/karklud/vaskehandske – mod at de afleverer det færdige arbejde til videresalg i butikken. Borgerne ”donerer” således deres arbejdskraft.

Man kan også købe materialerne – og selv beholde det færdige produkt.

Mange borgere har haft stor fornøjelse af at medvirke i projektet – strikkeentusiaster ved, at mange gode samtaler og bekendtskaber indledes med en udveksling af erfaringer omkring et stykke strikketøj !

Vi opfordrer alle til at kigge ind i Storms Hjørne og læse hele historien omkring ”Projekt Håndklæde”, kigge på garn og se vores prisliste for garn og færdige produkter.

Mange venlige hilsner

Storms Hjørne

Ingegerd Størling (projektansvarlig)

Januar 2020

Bestyrelsen har holdt møde den 14. og den 23. jan. – mødereferaterne ligger på hjemmesiden www@stormshjorne.dk
Kommende bestyrelsesmøder fastlægges, når den nye bestyrelse er konstitueret.
Vi opfordrer alle til at sende indlæg til Nyhedsbrevet.

HUSK
Generalforsamling onsdag den 26. feb. kl. 19 i Sognehuset
Frivilligmøde 26. marts kl. 19 i Sognehuset
 

Venlig hilsen

Margit Wind, Gerd Machon og Vibeke Matzen
På Info-gruppens vegne