Nyhedsbrev 26.07.2017

NYHEDSBREV den 26.7.17

Det er højsæson for Storms Hjørne – og det går strygende. Vi forventer en omsætning i juli måned på over 150.000 kr.. På bankkontoen står der 148.000.

Nogle af pengene bliver brugt til

  • Ventilator i kælderen
  • Flere reoler
  • Leje af garage til depot
  • Nyt køkkenvindue og indgangsdør er bestilt.
  • Sommerfest for frivillige den 26.8.

 

Vagtplangruppen er blevet udvidet med et nyt medlem, Ingegerd.

Transportgruppen mangler forstærkning her i ferietiden. Man kan via foreningens hjemmeside under Smartplan tilmelde sig både som butiksvagt og frivillig.

 

Vi vil gerne takke alle de frivillige for den store opbakning under forberedelsen til og afviklingen af Starbåds VM. Der var mange på banen, og det blev en god periode for Storms Hjørne med en fin omsætning toppende den 8.7.. Sejlerne fandt ikke rigtig frem til os, men det gjorde turisterne! Så tak for indsatsen, og vi håber, at nogle af jer har fået lyst til at være aktive butiksvagter også i fremtiden. Man kan jo booke sig ind på vagtplanen med ”en gammel rotte” og få en masse tips.

IZETTLE , det nye kassesystem, fungerer godt og bliver en af de nærmeste dage suppleret med Mobile-Pay betaling.

Rengøring: Arbejdshesten Aps har på opfordring sendt Storms Hjørne et tilbud på rengøring. Frands vil fremlægge dette på mødet den 7.8.

Ønskes der flere detaljer fra bestyrelsesmødet den 25.7., kan referatet læses på hjemmesiden.

 

Med venlig hilsen

Infogruppen

Troense, den 26.7.17

 

SPECIALVAREGRUPPENS INDSLAG

 

Frivillig-møde: Specialvaregruppen har indkaldt til frivillig-møde den 7.8.17 kl. 19.00. Formålet med mødet er primært at afslutte drøftelserne  om emner, som ved sidste møde den 14.6 måtte vige pladsen for StarbådsVM. Derudover tages de emner op, som man ønsker bliver drøftet.

Husk tilmelding til mødet samt indsendelse af forslag til dagsorden senest den 31.7.17. Send gerne e-mail til specialvare-gruppen@stormshjorne.dk.

Projekt ”Troense-håndklædet”:  Tak for den overvældende interesse, der har været for projektet – både til Jer, som har strikket, eller stadigvæk er i gang, og til Jer, som har købt håndklæder. Der er indkøbt en ny portion garn, specielt den meget populære mørkegrå, og vi har nu også en opskrift på en karklud i samme mønster som håndklædet, bare i mindre målestok. I er meget velkomne til at hente garn og opskrifter i forretningen.

Det store engagement, alle har lagt i projektet, har resulteret i, at forretningen allerede i begyndelsen af sommeren donerede kr. 1.000.- til Kræftens Bekæmpelses Svendborg-afdeling, som kvitterer med et stort og taknemmeligt ”Tak”. Vi forventer at kunne donere endnu et beløb i løbet af efteråret.

Stougaard-grisen:  Den tøsingske velfærdsgris er blevet rigtigt godt modtaget. Tilbagemeldinger fra kunderne er, at kødet er lækkert og mørt, portionernes størrelse er passende, og prisen er god. Bacon’en er fremragende. Vi får løbende nye udskæringer, og der er flere røgvarer og pålægsvarer på vej (bag-selv-leverpostej, rullepølse osv.). Husk at kigge i fryseren!

 

 

Hilsen

Specialvaregruppen.