Nyhedsbrev 07.12.2016

ÅBNINGSTIDER
Inspireret af dialogen på vores møde d. 3. okt. har Frands analyseret omsætningen dag for dag i november måned. Den samlede omsætning beløb sig til kr. 64.000, og det er jo ikke så ringe årstiden taget i betragtning. I gennemsnit var omsætningen ca. 50 % højere om eftermiddagen end om formiddagen.
Der har jo været et forslag om at holde lukket mandag formiddag, fordi indtrykket var, at det var den svageste periode. Men når man sammenligner mandag formiddag med ugens øvrige formiddage, kan vi se, at mandagen i gennemsnit er 10 % bedre end de andre formiddage.
Bestyrelsen vil på det næste møde (14/12) drøfte åbningstiderne, og melde tilbage hvis der er ændringer.

JUL I STORMS HJØRNE
Hele byen nyder den smukke og hyggelige udendørs juleudsmykning af forretningen.
Indendørs er forretningen også fint pyntet, og der er mange julevarer på hylderne. I dagligvareafdelingen kan man købe ingredienserne til julekager og –konfekt, eller færdigbagte  ”hjemmelavede” jule-småkager fra Vindeby Bageri, juleøl, og –snaps. Vi har æbleskiver i fryseren og gløgg på hylderne.
Husk at vi har mange udskæringer af højlands oksekød fra Toftegaards gårdbutik. Desuden har vi både kylling, kalkun, lidt lam og svin fra Allegaarden. Kig i fryseren !
I specialvareafdelingen er der noget for enhver smag og i enhver prisklasse, så det er muligt at købe mange af sine julegaver hos os.
Vi har f.eks. jule-sæber fra Ærø, julechokolade fra Konnerup, jule-kaffe fra Mocca+, spændende bøger, og  ”hyggelige” børster fra vores lokale børstenbinder. Desuden har vi fået en ny sending hjem af Grevindens Kirsebærvin, den er et ”must” til ris-a-la-mande’n, og vi venter at få varer fra en ny fynsk leverandør – Sellebergs Kirsebær, som producerer Danmarks bedste kirsebærsovs.
I glasvitrinen er der smukke hornvarer fra Hornvarefabrikken  og penne og vinpropper fra pennedrejeren i Vindeby – alt sammen håndværk i topklasse. Og som noget helt nyt har vi nu også en pegepen til smartphones og iPads.
Sammen med vores store udvalg af vin, lokalt produceret øl og spiritus, er der mange muligheder til julegaver – og vi laver meget gerne en kurv, hvis indhold er valgt af kunden selv.
Kom selv og se det store udvalg
Med venlig julehilsen
InfoGruppen ⛄️