Nyhedsbrev 22.09.2016

Tak for en god sommer –
Nu er sommeren ved at være forbi, og vi kan se tilbage på en travl periode. Der har været rigtigt mange kunder – lokale, og både sejlende og gående turister. Der har været en meget stor interesse for Storms Hjørne. Mange har rost initiativet, forretningens store udvalg og pæne indretning.
Fra vi åbnede i marts og til og med august måned har vi solgt for næsten 500.000 kr.  Det kan vi alle være glade for og stolte over. Godt gået af os alle sammen !

”frivilligfesten” –
Den 26.8.16 holdt vi fest i haven ved forretningen. For en sikkerheds skyld var der sat telt op, men vejret var med os, og det blev en af eftersommerens dejligste aftener. Forretningen sponserede grill-kødet, og alle bidrog med lækre retter – forret, salater og desserter. Snakken gik ved  bordene og alle hyggede sig.
Det var dejligt at der var så stor tilslutning til arrangementet, og at både ”gamle” og nye frivillige deltog. Der var bred enighed om, at en fælles grillaften nu er en fast tradition.

Introduktionsaften den 28.9.16.-
Mette har netop udsendt en invitation til en introduktionsaften i butikken. Invitationen er specielt henvendt til Jer, som føler, at I stadigvæk er lidt uerfarne i den daglige forretningsgang med åbning, kasseapparatet, lukning osv. Kender I nogle, som godt kunne tænke sig at være butiksvagt, er her også en fin mulighed for at møde op og få en introduktion. For selv om at der stadig kommer nye butiksvagter til, vil det være dejligt, hvis vi bliver endnu flere om at deles om vagterne.
Hvis nogen er usikker på forløbet på en vagt, og vil være sikker på at være sammen med rutineret, kan man skrive sig på planen på et tidspunkt, hvor der allerede er en registreret. Kan evt. kontakte vedkommende. E-mail adresser og telefonnumre findes under menuen Medarbejdere på SmartPlan.

”kaffemøde” –
Foruden den føromtalte tradition med en årlig grillaften, gav mange udtryk for, at det er vigtigt at vi mødes med jævne mellemrum. Både for at snakke ”forretning”, men også for at have muligheden for at mødes og lære hinanden at kende, for det sociale aspekt i frivilligarbejdet er meget vigtigt. Derfor har bestyrelsen besluttet at indkalde til en hyggeaften i den første uge af november. Vi mangler endnu at få bekræftet, at Sognehuset er ledigt den planlagte dato, derfor vender vi tilbage snarest muligt med dato og tidspunkt. Som sagt er det planen at vi alle skal snakke og udveksle erfaringer fra sommeren, der gik, fortælle om gode ideer til forbedring af forretningsgangen, varesortiment, nye aktiviteter osv. Der vil derfor ikke være en specielt omfattende dagsorden, men bestyrelsen vil være til stede og fortælle om eventuelle nyheder.
5. Tyverialarm:
Det er et krav fra forsikringsselskabets side, at der bliver opsat en tyverialarm i    forretningen. Det bliver gjort mandag den 26.9.16.
Tyverialarmens panel bliver opsat lige indenfor bagdøren, og den er meget nem   at bruge. Vi har valgt den kode, som i forvejen bruges til nøgleboksen, således     at der ikke bliver flere koder at skulle huske.
Alle butiksvagter vil modtage instruktion i brugen af alarmen, kodeord,         kontaktpersoner osv osv.

Med venlig hilsen
INFOgruppen