Nyhedsbrev 22.08.2016

STORMS HJØRNE
INVITERER TIL GRATIS VINSMAGNING
LØRDAG DEN 27. AUGUST 2016 FRA KL. 16.00

Storms Hjørne har taget imod et tilbud fra Jeanne Lafontaine om et vinsmagningsarrangement på lørdag den 27.8 fra kl. 16.00.
Jeanne Lafontaine fortæller om vinene, som hun selv importerer. Der er både hvide og røde vine. Kirsten Østergaard fra vin-gruppen er selvfølgelig til stede for at høre og se smagernes reaktioner og derudfra vurdere om vi skal indkøbe nogle af vinene til forretningen.
Selv siger Jeanne Lafontaine: ” Min interesse for vin startede, da jeg boede i en lille landsby omgivet af vinmarker i Schweiz.
Jeg har fundet en dejlig vingård i Alsace, hvor de hvide vine kommer fra. Her er det datteren, der er ved at tage over efter sin far, og også vinificerer deres vin. Herfra vil jeg præsentere 4 hvidvine.
De røde vine kommer fra en super spændende vingård i Faugères. Det er en yngre vinbonde, hvis familie kom fra Korsika til Languedoc. Den unge vinbondes entusiasme for vin er uforlignelig og han laver fantastiske vine. Jeg vil gerne præsentere et par stykker af disse røde vine.
Og så håber jeg at finde lidt mere i kælderen – santé ”
Du får her en fantastisk chance for at høre en vinentusiast fortælle og smage på nogle vine, som ikke findes i supermarkederne.
Da vinsmagningen er et åbent arrangement – altså også for vores kunder og interesserede forbipasserende, håber vi, at min. 2 butiksvagter melder sig til lørdag eftermiddag. Tak.
Vi glæder os til at se dig.
Mange hilsner
Storms Hjørnes Vingruppe

1/2 Marathon: Søndag den 28.8.16.
I anledning af “3 Broer ½ Marathon” holder forretningen åbent hele dagen fra 08.00 til 18.00. Ruten går igennem Troense og passerer derfor Storms Hjørne. Da der er lukket for bil/bustrafik under løbet, er det usikkert hvor mange tilskuere som finder vej til Troense – og dermed om der kommer mange kunder i Storms Hjørne. Vejret spiller sikkert også ind. Derfor opfordrer vi jer til at melde jer som butiksvagter, så vi kan få bemanding hele dagen, og øvrige til at holde øje med udviklingen, og smutte forbi forretningen og give en hånd med, hvis I selv kan fornemme at der er mange mennesker i byen.
Mange hilsner
INFOgruppen