Nyhedsbrev 26.07.2016

NYHEDER i Storms Hjørne

Vi har indgået 2 nye spændende og fordelagtige aftaler indenfor specialvare området.

Den første aftale er med H.J. Hansen, som fremover vil levere Svendborgsund Rom til os. Denne Rom kan kun købes 4 steder: Svendborg Museum, Maritimt Center, H.J. Hansen og Storms Hjørne. Udsalgsprisen vil være den samme alle 4 steder – 375 kr.

Den anden aftale er med det nystartede sydfynske og økologiske destilleri, Mosgaard, der er beliggende i Oure og producerer whisky og gin.
Efter en fantastisk imponerende og professionel rundvisning i destilleriet blev vi utrolig glade for, at Jes Mosgaard var villig til at lade os blive den første forhandler af hans spændende gin indenfor detailhandel. (Whiskyen skal lagre i min. 3 år, så det er ikke en handelsvare endnu).
Jes Mosgaard har en baggrund som ingeniør og kommer fra Skive. Han og familien flyttede for 2 år siden til det Sydfynske, for at være tæt på de gode fynske råvarer og de fynske relationer, som kunne være nyttige for ham ifm hans store fremtidige whisky- og gin projekt.
Der er 3 slags gin (Hancrafted Dry GIN, Tangerine GIN og Oakaged CASK GIN) og prisen er hhv. 369 kr og 399 kr (lagret på egetræsfade)
Der er lagt foldere om destilleriet samt kort med gin-opskrifter ved siden af flaskerne. Yderligere information kan ses på: mosgaardwhisky.dk/gin-og-whisky/ samt herunder
Jes Mosgaard anbefalede 2 forskellige slags tonic, hvis man ikke ønskede at drikke ginen ren. Disse tonic er indkøbt (Pellegrino og Fever Tree).

HÅNDBOG

Butikshåndbogen er nu opdateret, og kan ses på vores hjemmeside.
Vi anbefaler alle butiksvagter at nærlæse den. En printet version findes i den blå mappe i butikken.