Nyhedsbrev 16.06.2016

STORMS HJØRNE – EN SUCCES
Da det er 3 mdr. siden, vi genåbnede Storms Hjørne, er det tid til en opdatering.
På de første 3 mdr. har vi, som Thomas skrev i fredags, omsat for kr. 200.000, hvilket svarer til budgettet. Det er rigtigt flot, og kan tilskrives en stor indsats fra de mange frivillige både i arbejdsgrupperne og ikke mindst som butiksvagter.
I weekenden 4./5. juni, hvor der var byloppemarked havde vi en rekordomsætning på kr. 16.000. Flot – flot.
Vi har i perioden hele tiden arbejdet med at tilpasse og optimere sortimentet, og har heldigvis fået mange postive tilkendegivelser fra både beboere, sejlere og andre turister – som der kommer flere og flere af.
Vi modtager fortsat gerne forslag til videre udvikling af sortimentet.
For at kunne følge med hen over sommeren har vi brug for flere butiksvagter. I takt med at sejlersæsonen er i gang, og flere af vores frivillige selv sejler, skal på ferie og har andre aktiviteter, så trækker vi meget på en lille gruppe butiksvagter med risiko for, at nogen føler, at det bliver for meget.
Derfor appellerer vi til alle de frivillige, der har meldt sig, om at tage en vagt i ny og næ, så vi kan fortsætte med den daglige åbningstid. Hvis I mener, der er usikkerhed eller andet i forbindelse med vagterne, så kontakt os, så vi kan gøre noget ved det.
Vi ses i Storms Hjørne.
Venlig hilsen INFOgruppen