Nyhedsbrev 30.11.2015

Første søndag i advent den 29.11 blev juletræt på Troense Torv tændt med mere end 70 deltagere, som efterfølgende blev beværtet af Troense Beboerforening med gløgg og æbleskiver i “Storms Hjørne”.  Denne årlige begivenhed forløb vellykket og med stor opbakning. IMG_7022

Der er sket meget i selve butikslokalet over de sidste par uger. En del af de frivillige har været flittige; vægge og lofter er således blevet vasket ned, revner og huller er blevet spartlet og pudset og efterfølgende er lofter, vægge, paneler og døre blevet malet. Igennem december måned fortsætter arbejdet med at klargøre lokalet. Indretningen er også så småt blevet påbegyndt. Stor tak til de frivillige for arbejdet med at rykke os nærmere hen mod en reel butiksåbning. Hvis man går og overvejer at hjælpe til som frivillig, er det muligt at melde sig på listen her på hjemmesiden eller kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne.

IMG_3388