Aarsdale Høkeren på Bornholm

Historien om Aarsdale Høkeren på Bornholm.
I efteråret 2009 lukkede byens sidste butik, Aarsdale var nu uden indkøbsmuligheder. I 2011 begyndte ildsjæle at arbejde med tankerne om at starte en forening, der skulle arbejde for oprettelse af en lille købmandsbutik. Den 23/3 2011 var der stiftende generalforsamling og foreningen Høkeren  var en realitet. Aarsdale Havn stillede en bygning til rådighed, men der skulle skaffes penge til ombygning og mange frivillige til at udføre arbejdet. Den 28/4 2012 åbnede Høkeren, Aarsdales lille Købmand, med et gængs udbud af dagligdagsvarer. I 2014 blev butikken udvidet med et lagerlokale, varesortimentet er udvidet og nu også med et pænt udvalg i økologi.
Butikken er et samlingspunkt, der er altid kaffe på kanden, aviser samt en computer til fri afbenyttelse. Foran butikken er der en stor terrasse, om sommeren med borde og stole og en fantastisk udsigt udover byen, havnen og Østersøen. Der er i løbet af sommeren flere arrangementer med musik, grill og måske en svingom.

Alt arbejde i forbindelse med Høkeren udføres af et korps bestående af 100 % frivillige.

Læs om Aarsdale Høkeren på deres hjemmeside.